Efter inhopp från Karl Lagerfeld och Lady Gaga tar affärsmannen och Virgin-grundaren Sir Richard Branson vid som gästredaktör för Metro.

Han kommer att vara på Metros redaktion i USA under sin dag som gästredaktör.

Allt innehåll kommer att publiceras i Metros editioner runt om i världen, i Sverige publiceras materialet i Metro Karriär.

– Branson är en sann entreprenör och hur man framgångsrikt implementerar sina affärsidéer och gör dem till succéer är något som vi vet att våra läsare är intresserade av, vi har därför i Sverige valt att använda Metro Karriär för redaktörskapet just för att verkligen lyfta detta. Att dessutom ge en läsare möjligheten att träffa Branson och få ett rekommendationsbrev av honom känns enormt kul, säger Kia Agerhem, marknadsdirektör på Metro i ett pressmeddelande. 

Läsarna får chansen att bli Bransons vice redaktör för dagen.