Hälsingetidningar AB ger ut dagstidningarna Hudiksvalls Tidning, Ljusdals-Posten, Söderhamns-Kuriren och Ljusnan.

Gunilla Kindstrand har precis den profil som krävs av MittMedias redaktionella ledare. Hon är en driven publicist som kommer att ha en framträdande roll på den lokala arenan i Hälsingland, samtidigt kommer hon att vara ett tillskott i vår chefredaktörsgrupp där våra nio utgivare står för stora, gemensamma utmaningar den närmsta tiden. Jag är mycket nöjd med denna rekrytering, säger MittMedias redaktionella chef AnnaKarin Lith, i ett pressmeddelande.

Gunilla Kindstrand började sin journalistbana på på 1970-talet.

I mitten på 1990-talet blev hon programledare för SVT:s litteraturprogram Röda rummet. Hon var även programvärd för  Kunskapskanalens kulturkvällar.

Förra året återvände hon till Gefle Dagblad som kulturredaktör på Gefle Dagblad.