Dela sidan:

Garbergs tillsätter en vice vd – Anna Frick, som varit på Garbergs ett par år som senior projektledare och prospekteringsansvarig får jobbet.

Hon är även ledamot i börsbolaget Nordnets styrelse och kommer tidigare från en roll som byråledare på den digitala byrån Farfar.

– Anna är oerhört begåvad och en naturlig ledare. Hon siktar alltid högt, jobbar oerhört hårt samtidigt som hon är en snäll person. Egenskaper som stämmer helt med Garbergs. Både kunder och medarbetare växer under Annas ledning. Hennes energi och engagemang är mycket välkommet i ledningsgruppens arbete.

I övrigt består ledningen av Cilla Beckeström, produktionsledare, Maria Olofsson, ekonomichef, Petter Ödeen, creative director och Joakim Landin, vd.

Garbergs har 52 anställda. Under 2011 hade Garbergs en byråintäkt på 52 miljoner kronor. Det är något sämre än 2010 då byråintäkten var 56 miljoner kronor. Även rörelseresultatet försämrades under fjolåret, från 9,8 miljoner kronor 2010 till 3,7 miljoner 2011. Byråns vinstmarginal har gått ned från 23 procent 2009 till 7 procent förra året.


Dela sidan: