AD:n Andreas Englund har bland annat vunnit i Guldägget, 100-wattaren, Cannes och Eurobest för Tack-kampanjerna under sin tid på numera nedlagda Draft FCB.

– Det känns självklart jättekul att ha Andreas ombord. Han är en perfekt kombo av erfarenhet och nyfikenhet, och med sin idéhöjd och breda syn på kommunikation blir han en viktig pusselbit för att hjälpa våra kunder att ta språng med sina varumärken och affärer, säger Fredrik Espmark, cd och planner på Granath.

Andreas Englund är nöjd med sin nya arbetsplats.

– När jag träffade David (Granath) och Fredrik första gången så kände jag att vi tänkte och tyckte lika vad gäller framgångsrik kommunikation. Det finns också en uttalad strategi för att utveckla företaget och det gillar jag. Förutom trevliga arbetskollegor och spännande uppdrag så känner jag att jag hamnat på en plats där jag hoppas kunna göra skillnad och det är min främsta drivkraft, säger Andreas Englund.