Dela sidan:

I förra veckan rapporterade Resumé om McCanns förluster av ett flertal nyckelpersoner – Mia Clase, Executive Creative Director och kreatörsparet Ola von Bahr och Christian Heinig.

Nu står det klart att även produktionsledaren Linda Rundqvist lämnar McCann efter sju år och går till Honesty. På McCann har hon hand om kunder som Tre, Polarpriset, Kicks och C More (tidigare Canal+) och har tidigare även jobbat med kunder som Telia, Lantmännen och Byggmax.

– Vi har valt en väg där vi satsar på seniora produktionsledare som avlastar och ger maximalt utrymme för strategiskt arbete hos projektledarna. Det kostar en slant men ger byrån effektivitet och en stabil ryggrad, säger Walter Naeslund, vd och grundare av Honesty.

Honesty har tidigare i år även rekryterat produktionsledarna Viveka Hilding från DDB och Marielle Lundqvist från Great Works.


Dela sidan: