Dela sidan:

Dragana Kusoffsky Maksimović växlar alltså spår efter alla sina år i marknadsförings- och kommunikationsbranschen, senast som vdför Swedish Content Agencies.

- Engelbert står inför en mycket spännande framtid. Med de ambitioner som den nyagenerationen ägare har för företaget så var det en mycket lockande förfrågan.Det första jag kommer att göra är att se över varumärket, dess identitet ochexpansionsmöjligheter. Att arbeta med varumärkesbyggande och försäljningsamtidigt som jag får arbeta med mitt stora fritidsintresse, vackra ädelstenaroch smycken, är fantastiskt roligt, säger Dragana Kusoffsky Maksimović i en kommentar.

Dragana Kusoffsky Maksimović efterträds på Swedish Content Agencies av Elisabeth Thörnsten, kommunikationschef på Sveriges Annonsörer.

Mer om det kan du läsa i papperseditionen av Resumé som kommer i dag.


Dela sidan: