Dela sidan:

Pontus Schultz deltog i cykelloppet Haute Route mellan Geneve och Nice, för att fira sin 40-årsdag.

Olyckan skedde under den sista etappen av den sju dagar långa cykeltävlingen för amatörer. Pontus Schultz rapporteras ha kört av vägen i södra delen av franska alperna, och avled av fallet. Tävlingens läkarteam och säkerhetsmotorcyklar var mycket snabbt på plats efter att olyckan inträffat, men hans liv gick inte att rädda.

Bonnier Tidskrifter skriver i ett pressmeddelande att Pontus Schultz en hängiven publicist och en nyckelperson inom Bonnier Tidskrifters organisation. Han satt med i förlagets ledningsgrupp. Han har också varit chef för det affärsområde där Resumé ingår och jobbat med utvecklingsuppdrag för Bonnier AB, bland annat med utvecklingen av magasinsläsning på läsplatta.

Ulrika Saxon, numera vd på Bonnier Growth Media, jobbade nära Pontus under sina sju år som vd för Bonnier Tidskrifter. Hon säger:

- Det som har hänt vår vän och medarbetare Pontus är fruktansvärt och ofattbart. Våra tankar går i första hand till hans närmaste familj, hustru och tre barn. Han kommer att bli mycket, mycket och djupt saknad.


Dela sidan: