Dela sidan:

Motala&Vadstena Tidning når 23 000 personer med lokaltidningen sex dagar i veckan osajten har cirka 20 000 unika webbläsare i veckan.

– Motala&Vadstena Tidning blir ett positivt tillskott för NTM-koncernen som redan idag aktivt bevakar regionen. Motala&Vadstena har en stark position och goda relationer som vi vill fortsätta utveckla. Detta innebär ökade möjligheter för heltäckande erbjudanden vad gäller lokala nyheter och annonslösningar, säger Lennart Foss, vd NTM-koncernen.

Promedia tycka nöjda med affären.

– Detta är en mycket lyckosam lösning för verksamhetens långsiktiga utveckling. I den här överenskommelsen är alla vinnare – läsare, annonsörer och personal, säger Lena Larsson, vd Promedia.

FAKTA/NTM

Mediekoncernen NTM är ägare till morgontidningar, gratistidningar, TV-stationer, radiokanaler, digitala medier, distributionsbolag och tryckerier över hela Sverige. Koncernen är verksam i Östergötland, Uppland, Norrbotten, Småland och på Gotland. Några av de varumärken som ingår i koncernen är Norrköpings Tidningar, Östgöta Correspondenten, Upsala Nya Tidning, Norrbottens-Kuriren, Norrländska Socialdemokraten, Västerviks Tidningen, Gotlands Tidningar och Gotlands Allehanda, Folkbladet och radiostationerna East FM, Bandit Rock, Rix FM samt TV-stationerna 24NT, 24Corren, 24Norrbotten och 24UNT. Koncernen omsätter 1.8 Mkr och har ca 1.800 anställda.

 

 Dela sidan: