– Stefan kommer framför allt att hjälpa till att styra den långsiktiga utvecklingsplanen för MNMl Agency, men han kommer samtidigt även att kunna gå in med senior rådgivning i kunduppdrag, säger Roland-Philippe Kretzschmar, vd för MNML Agency.

Stefan Nerpin har bland annat startat och etablerat National Geographic Society i norra Europa och har en bakgrund som koncernmarknadschef på SEB, Vattenfall och från TNT samt affärsområdeschef på Burson-Marsteller.

Han är i dag partner och senior rådgivare på Vengine, en konsultbyrå inom affärsstrategi och kommersiell utveckling, samt aktiv styrelseledamot ibland annat Drivhuset Sverige och Sveriges Marknadsförbund.

MNML rekryterar även Rita Axelsson Florio som tidigare arbetat på Maquet Critical Care, Fournier Pharma, Philips Oral Healthcare och Colgate Palmolive. Hon är utbildad tandläkare och marknadsekonom. Närmast kommer hon från Ekelund & Vik, en reklambyrå inom medicin.