Uppdraget är en fjäder i hatten för Doberman.

- Vi har genom åren byggt upp ett stort kunnande i just detta, att designa komplexa tjänster och produkter. HBO är ju själva symbolen för att kvalitet lönar sig, så det är självklart ett väldigt roligt uppdrag, säger Anders Frostenson, kundansvarig och strateg på Doberman.

HBO samarbetar med Parsifal Entertainment för att lansera tjänsten i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Doberman har medvind. Nya än så länge hemliga kunder har ramlat in och innan sommaren vann byrån bland annat Arbetsförmedlingens stora upphandling för design och den svenska startupstjärnan Klarna.
– Vi har fått flera nya kunder på sistone, varav flera som vi inte ens får prata om ännu, men vi känner oss så klart väldigt lyckligt lottade. Vi har dessutom gjort flera väldigt bra rekryteringar sedan årsskiftet så det här kommer bli en grymt kul höst! säger Lisa Lindström, vd på Doberman.