Dela sidan:

Stefan Trampus har haft flera ledande befattningar inom TeliaSonera, både inom mobila affären och bredband/tv-affären gentemot såväl konsument- som företags-marknaden.

Bland annat var han ansvarig för internet-affären på Telia i början av 2000-talet då satsningen på bredbandsaffären påbörjades. Senast var han chef för TeliaSonera Bredbandstjänster Sverige men tvingades lämna den tjänsten i vintras.

Han tillträder sin nya tjänst den 15 oktober.

– Det känns mycket positivt att få med Stefan i teamet med ett samlat grepp över vår försäljning. Denna renodling av säljfunktionen ger oss samtidigt möjlighet att öka fokus på vår produktutveckling och marknadsföring, inte minst kopplat till den stora satsningen vi gör kring våra kommande nya TV tjänster med TiVo, säger Annika Sten Pärson, produkt- och marknadsdirektör.


Dela sidan: