”I helgen öppnar Viasat Film upp alla sina filmkanaler. Med start på fredag kommer de flesta hushåll som har digital-TV via de större TV-operatörerna få möjligheten att njuta av massor med storfilmer. Under helgen kommer man att kunna se filmer som TinTin, Bridesmaids, Niceville, Smurfarna och Fright Night”, skriver Viasat i ett pressmeddelande.

På lördag klockan 20 sänds specialprogrammet Venice Filmfestival. där Viasats nya filmexperter Hans Wiklund, Ingeborg Heldal och Søren Høy lanseras och träffar ”de senaste stjärnskotten i filmvärlden” på plats i Venedig.

– Det är väldigt roligt att få visa upp våra kanaler för så många. Som det ser ut idag har Viasat Film ett exceptionellt stort och bra innehåll med de allra största filmerna. Nu tar vi nästa steg i vår filmsatsning och det ska bli spännande att se hur våra filmexperter tar sig an filmstjärnorna på filmfestivalen i Venedig, säger Jonas Karlén, vd på Viasat Sverige.