Dela sidan:

Vinter presenterar gladeligen bokslutet för räkenskapsåret 2011/12. Resultatförbättringen är 93 procent, till 3,2 miljoner kronor. Byråintäkten blev 28,8 miljoner kronor, en ökning med 47 procent. Nettoomsättningen gick upp med 24 procent till 38,4 miljoner kronor.

– Sett över en femårsperiod har Vinters byråintäkt fördubblats och tillväxten har skett med bibehållen trippel-A-ranking från Soliditet, säger Ulrika Billström, vd, Vinter.

Under räkenskapsåret har Norrlandsbyrån Vinter etablerat ett Stockholms-kontor med fem anställda och nu söker man ytterligare en copywriter till huvudstaden. 

– Vår starka ekonomi gör det möjligt för oss att fortsätta satsa offensivt nu under 2012 och 2013. Exakt hur och vad får vi återkomma till. Men vi vill bland annat ta ett större ansvar för de kreativa näringarna framförallt i Norrland och förädla nya talanger på ett bättre sätt.


Dela sidan: