Dela sidan:

Vinnarna i Blog Awards 2012:

Årets bloggraket: Molly Sandén
Kriterier: En blogg som i rekordfart vuxit och blivit en ny stjärna på blogghimlen. Med "ny" innebär att bloggen antingen är startad det senaste året, eller – om den funnits, men inte varit uppmärksammad tidigare – blivit uppmärksammad/"upptäckt" under det senaste året.

Årets modeblogg (By Cubus): Angelica Blick
Kriterier: En bloggare som under det senaste året utmärkt sig för sin fingertoppskänsla för stil och mode, som har koll på det senaste, inspirerar sina läsare och som också vågar skapa trender.

Guldpennan: Regina Katralen,
Kriterier: En blogg som utmärker sig i sitt säregna/intelligenta/vackra/målande/humoristiska eller på annat sätt intressanta språkbruk. Här premieras välskrivna blogginlägg, där skrivkonstens kvalitet går före uppdateringskvantitet.

Årets blogginspiratör: Tyra Sjöstedt http://darios.se
Kriterier: En blogg som inspirerar sina läsare och som kontinuerligt uppmuntrar sina läsare i deras vardag, själsligt och/eller fysiskt.

Årets beautyblogg (By ghd): Linda Hallberg
Kriterier: En blogg som inspirerar inom smink och skönhet. Här ska beautyjunkies kunna räkna med det senaste på make up-fronten och få tips, trix och inspiration – varje dag!

Årets bloggprovokatör: Hanna Widerstedt http://www.widerstedt.com/
Kriterier: En bloggare som har en egen attityd, sticker ut från mängden och som inte är rädd för att provocera. Läsarnas engagerade kommentarer talar sitt tydliga språk.

Årets hälso- och träningsblogg (NY!): Sofia Sjöström
Kriterier: En bloggare som är värd att uppmärksammas för sitt sätt att engagera och inspirera sina läsare inom hälsa, träning och fritid. Som med sunda tips peppar sina läsare - varje dag.

Årets bloggsnackis (NY!): Isabella Löwengrip, Size Me
Kriterier: En bloggare som med ett eller flera inlägg lyckats skapa en stor snackis det senaste året och som därmed gjort avtryck i bloggvärlden.

Årets internationella blogg: Sara Montazami
Kriterier: En bloggare som vuxit sig stor i hemlandet och som uppmärksammats och fått läsare även utanför Sverige.

Årets blogstar: Michaela Nilsson
Kriterier: En ännu "oupptäckt" bloggare som har potential att bli morgondagens nästa stjärnbloggare. Vinnaren får ett bloggkontrakt med VeckoRevyn.


Dela sidan: