I måndags började Helena Klange som projektledare på Åkestams systerbyrå, promotionbyrån Promenad, efter en tids mammaledighet. Hennes senaste arbetsgivare är Lowe Brindfors. Tidigare har hon hunnit med av grunda Trackster och arbetat på Leo Burnett.

– Jag har genom åren jobbat med många olika sorters uppdrag i alla möjliga kanaler, och det som gör mig gladast är när reklamen genererar en ökad lojalitet hos konsumenten och lönsamhet hos kunderna. Allt du gör påverkar bilden av varumärket, så det gäller att vara konsekvent och uthållig. Då gör vi som reklambyrå mest skillnad, säger Helena Klange.

Promotionbyrån Åkestam Holst/Promenad startades 2004 som ett specialistföretag för ”Promotional Advertising”.

Idén är att följa de reklamkoncept som utvecklas på Åkestam Holst hela vägen in i butiken och driva försäljning på golvet. Med Helena Klange som projektledare vill byrån bredda sitt erbjudande.

– Helena är en väldigt kompetent projektledare. Med sin CRM-erfarenhet tillför hon strategiskt tänk. Hon är bra på att bygga relationer och vi stärker vårt erbjudande, säger Magnus Hamberg vd på Åkestam Holst/Promenad.