Dela sidan:

Anna Bråkenhielm är vd för Bonnier Broadcastings nya produktionsbolag Scandinavian Studios som bland annat är på gång med nya formatet "Sveriges skönaste gårdar" med Tina Nordström som programledare. Programmet sänds i TV4 i vinter.

Nu har Anna Bråkenhielm rekryterat Mattias Almbring Norberg som sedan 2009 drivit Strix Interactive inom MTG Studios. Där har han bland annat utvecklat och producerat "Glamourama" för TV3 play, "Stylisterna" och "Modelljakten" för Kanal 5 samt humorserien "Fredrik i kvadrat" med Peter Magnusson för Hemnet samt "Aschberg möter modiga män" för Cancerfonden och Aftonbladet.

– Vi är glada över att Mattias kommer över till oss. Han blir nu chef för ett nytt affärsområde inom Scandinavian Studios där hans främsta uppgift blir att utveckla format för tv och webb samt att hitta nya affärsmöjligheter digital, säger Anna Bråkenhielm i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det är viktigt att hitta fler synergieffekter mellan tv-formaten och annonsörerna samt skapa attraktivt rörligt material för annonsörer i nya distributionskanaler.


Dela sidan: