Syftet med kampanjen är att lyfta fram att tjänstgöring inom Försvarsmakten är en möjlighet att göra skillnad på riktigt. Till exempel bistå vid natur- och humanitära katastrofer och att värna fred och demokrati i orosländer.  – Nu har Försvarsmakten uppdraget att rekrytera personer som är beredda att ge upp deras egen komfort och säkerhet för andra. En verklighet långt bortom bekvämligheten av ett klick från en dator, säger Magnus Tegsved, marknadschef på Försvarsmakten.
 i en kommentar.

Kampanjen uppmanar folk att trycka ”like” för Försvarsmaktens insatser, men inte genom ett klick på en dator utan genom att fysiskt ta sig till platsen för insatsen och ge den en ”like” där.På platser över hela Sverige, där Försvarsmakten har gjort skillnad, har nämligen fysiska ”like-stationer” placerats ut.

Bakom kampanjen står DDB Stockholm.