Via
sats nordiska betal-tv chef Hans Skarplöth lämnar koncernen den 30 november för att tillträda som vd för ATG.

– Jag har haft sju fantastiska år på MTG. Det är en sådan snabbrörlig och entreprenöriell miljö där allt är möjligt. Vi har etablerat Viasat som den klara ledaren inom betal-tv. Vi har lanserat 3D, blir den ledande HD-leverantören, Viasat Sport är bäst på sport och Viasat Film är på väg att upprepa den framgången. Resan har varit fantastisk och jag kommer att sakna företaget och mina kollegor, säger Hans Skarplöth i en kommentar.

Under tiden Hans Skarplöths efterträdare rekryteras går Jette Nygaard-Andersen in som tillförordnad vd för Viasats nordiska betal-tv-verksamhet från och med den 1 december och kommer även att fortsätta i sin nuvarande roll som vd för den danska betal-tv-verksamheten.

Dessutom tillträder Karl-Oskar Tjernström den 15 november den nya tjänsten som chef för central marketing för Viasat Nordic. Resumé berättade förra veckan att han lämnade jobbet som marknadschef på Samsung efter fyra år.