rong>Ron Allen har utvecklat ett träningsprogram för Björn Borg som skapar den perfekta kroppen utan att kompromissa på festandet. Detta ska kommunicera modeföretagets sportklädeskollektion Apparel för AW12.
 
– Ron Allen är en färgstark, kul och entusiastisk kille som inte tar sig själv på allt för stort allvar. Det tycker vi är värt att uppmuntra, säger Jonas Lindberg-Nyvang, global marketing communications manager på Björn Borg i en kommentar.
 
Ron Allens träningsövningar finns tillgängliga på videor och giffar på kampanjsajten, där besökarna även får möjligheten att ladda upp sina egna bästa party training-övningar med chans att vinna en personlig tränare under ett helt år samt utvalda träningskläder från Björn Borg Apparels AW12-kollektion.
 
Kampanjen är ett samarbete mellan Björn Borg, Ron Allen, nya iOS-appen Loopcam, svenska reklambyrån Made to Order och digitala byrån Britny.