Den
digitala produktionsbyrån Society 46 startades i Nakeds lokaler för tre år sedan och byråverksamheten i affären består av att utveckla kommunikationlösningar som grundas i teknologi på framkanten. Inom bolaget skapas även många tekniska och digitala lösningar som i sig kan bära sig som egna affärsidéer.

Johan Falks och Fredrik Svenssons arbete kommer att bestå av att utveckla bolaget på koncernnivå med ett fokus på byråverksamheten och nya teknikbolag.

– Vi är djupt imponerade av det Society 46 lyckats åstadkomma internationellt på den korta tid de funnits. Vi har träffat många av de bolag som ligger i täten av digital och teknisk utveckling i världen och inget har imponerat på oss på det sätt som Society gör. Vår syn bekräftas också av den buzz kring bolaget som vi upplevt genom våra personliga nätverk utanför Sverige, säger Fredrik Svensson.

– Vi har med Naked haft en fantastiskt rolig resa där vi har utvecklat en internationell verksamhet i Sverige. Nu är vi väldigt peppade på att göra det motsatta, att etablera ett svenskt bolag internationellt. Vi tror att potentialen är riktigt stor, fyller Johan Falk i.

Duon går till Society 46 för att ta ett managementansvar på övergripande nivå och med ett fokus på att utveckla affären och att professionalisera arbetet och leveransen.

– Jag hade förmånen av att få se hur Johan och Fredrik jobbar under den period jag satt på Naked och arbetade med att starta Society. Jag förstod direkt hur otroligt duktiga de är, med människor, med kunder och på att bygga bolag. Att få in två så kompetenta människor i vår sfär känns helt fantastiskt, säger Karl Rosander, grundare av Society 46.