John Doe Worldwides uppgift är att sätta det nya namnet Norrglimt på kartan och bygga nyfikenhet kring osten. Något som ska göras med hjälp av fyra reklamfilmer med fokus på bland andra en trummis, en steppdansare och en operasångerska.

– Vi är väldigt nöjda över slutresultatet och tror att fler kommer att uppskatta att se när exempelvis en steppare i Sverigeeliten tolkar en smak via sina fötter, eller en världstrummis ger sin syn på Norrglimt via ett solo, säger Tommy Gottberg, projektledare på John Doe Worldwide.De två första filmerna börjar rulla i TV4 under vecka 40 och samtidigt ber Norrmejerier, som äger varumärket Norrglimt, konsumenterna i butik om hjälp att beskriva smaken på sin hemsida.

– Det ska bli spännande att se hur konsumenterna beskriver denna goda ost med ord, i film, bild, foto eller något helt annat, säger Anna Dahlgren, brand manager på Norrmejerier.