Den tidigare chefredaktören för Metro International och Prime-konsulten Sakari Pitkänen lämnar Infopaq efter ett halvår som konsult. Han gjorde sin sista dag som anställd i förra veckan och kommer att jobba som konsult året ut.
– Min tanke när jag lämnade Prime var att ge mig in i mobilbranschen. Affärsplanen är inte noggrannare än så. Branschen är urstark och har växt i flera år. Det vore kul att vara med i den utvecklingen, säger Sakari Pitkänen till Resumé och tillägger:

– Man använder mobilen för att lösa problem som man tidigare löste på andra håll.

Tidigare har Sakari Pitkänen jobbat i elva år på Aftonbladet, 14 år på Metro och två år som konsult på Prime. På undersökningsföretaget Infopaq jobbade Sakari Pitkänen efter ett halvår.
– Halveringstiden på jobbet går snabbare. Man blir mer otålig med åren