Efter ett år lämnar Mårten Lundberg över till Carina Lundberg Glavå som blir vd för Grayling Sverige
– Jag är mycket glad över förtroendet att ta över som ny vd för Grayling. Grayling har på kort tid etablerats som en av de stora aktörerna i branschen och jag ser fram emot att vara med i den
fortsatta utvecklingen av vårt erbjudande, säger Carina Lindberg Glavå i ett pressmeddelande.

Carina Lindberg Glavå är socialantropolog och journalist med lång erfarenhet av kommunikationsarbete från flera branscher. Under 90-talet var hon ett toppnamn inom Göteborgs socialdemokrati men lämnade
politiken 1998. Hon har drivit egen firma där hon har arbetat med strategisk rådgivning på ledningsnivå.

Carina Lindberg Glavå har också arbetat på JKL och var en av grundarna till PR-byrån Welcom. Hon tillträder omgående och efterträder Mårten Lundberg som har valt att gå vidare efter drygt två och ett halvt år Grayling.
– Mitt huvudfokus har varit att etablera oss som tydlig utmanare på den svenska marknaden, det tycker jag vi har lyckats bra med. Nu kommer Carina in med ny energi; hon har gjort ett fantastiskt jobb med att utveckla Göteborgskontoret, något hon tar med sig in i sin nya roll. Carinas gedigna kompetens, goda samhällskontakter och långa erfarenhet gör henne till en utmärkt vd för Grayling, säger Mårten Lundberg i ett pressmeddelande.