rong>Cia Jonsson kom till Narrow från RM-byrån Trackster vid årsskiftet. På
Trackster var hon vd och projektledare under många år och har tidigare varit ansvarig för kunder som SPP Pension, Preem, Vattenfall och SOS Barnbyar.

När tidigare vd:n för Narrow, Peter Axelsson, blir kreativ chef på byrån blir Cia Jonsson ny vd.

– Jag är rejält taggad inför uppgiften. Narrow ska bli bäst i Sverige på att hjälpa företag att skapa ett roligare, personligare och mer lönsamt möte med kunderna. Det är viktigt att börja lyssna på kunderna och belöna dem för vad de gör och inte bara för hur mycket de handlar. Det är helt avgörande att inte bara identifiera målgruppen utan också förstå dem och interagera med dem, säger Cia Jonsson i en kommentar.

Narrow Relations arbetar med kunder som Sickla Köpkvarter, EM Möbler, Arla och Volkswagen.