Car
lsberg Sverige har tidigare samarbetat med dj:n Axwell från Swedish House Mafia under fleråriga sommarturnén "Where's The Party? by Carlsberg", men höstens satsning engagerar även övriga medlemmar: Steve Angello och Sebastian Ingrosso.

Tanken är att berätta Swedish House Mafias historia innan den framgångsrika trion splittras.

– Swedish House Mafia är en av de främsta ambassadörerna för elektronisk dansmusik och en stor svensk export, något vi på Carlsberg Sverige tycker är spännande och gärna vill stötta. Vi vill nu hjälpa till att berätta historien för deras fans på ett roligt och interaktivt sätt innan trion splittras, säger Henric Byström, pr-ansvarig på Carlsberg Sverige.

Man kommer att bygga upp en visuell och kronologisk berättelse, med bilder och videos, på Pinterest genom insamlat material från digitala kanaler och med hjälp av fans.

Navet i kampanjen blir Facebooksidan för "Where´s The Party? by Carlsberg". Här kommer material om Swedish House Mafia kontinuerligt att läggas upp. Fans kommer även att bli ombedda att visa upp egna bilder och videos med minnen från tidigare konserter.
 
Relevanta uppdateringar från Swedish House Mafia-killarnas personliga Twitter-konton kommer också att läggas upp på Facebook-sidan.