– D
et fina med Hilanders arbete är inte att vi fick en ny kampanj vilket man kan förvänta sig av en reklambyrå. De tog det hela ett steg längre och utvecklade en hel filosofi kring hur vi arbetar och det mervärde vår säljorganisation skapar, säger Anders Hannola, marknadsdirektör på Canon Sverige som började jobba med Hilanders tidigare i år.

Dokumentism består av sju principer som ska göra att Canon Business Center, med rätt verktyg och processer, ska hjälpa sina kunder att ”Sluta leta och börja hitta”. Det är även namnet på den nya kampanj som fokuserar på att försöka hjälpa användaren att arbeta lite effektivare.

– Hela branschen pratar om hur vi gör dig effektivare, hur vi kan hjälpa
dig spara si eller så mycket. Med dokumentismen kommunicerar vi kundnyttan på ett nytt sätt, som istället tar hänsyn till hur vi människor beter oss och hanterar information i vardagen, säger Sasan Faghihi, ny art director på Hilanders.

Filosofin och kampanjen kommer att rullas ut under hösten och vintern.