I e
n intervju med Dagens Industri säger Kapp-Ahls styrelseledamot, tillika tidningen M-Magasins chefredaktör, Amelia Adamo att hon borde sagt ifrån i styrelsen tidigare att hon tyckte att bolaget var på väg i fel riktning.

Kapp-Ahl har visat minussiffror i flera år och gjorde det återigen på onsdagen. Amelia Adamo menar att det beror på att klädkedjan inte har tillräckligt med kläder som kunderna vill ha.

– Under de goda åren litade man för mycket på inköparna. Modet fick lite grand sköta sig själv och det handlade i stället mycket om logistik och etableringar, säger hon.

Adamo menar dock att företaget nu är på väg uppåt igen och hon ser sitt aktieinnehav i Kapp-Ahl som en god affär och säger till Dagens Industri att hon kan "tacka Kapp-Ahl för min vindsvåning" och att hon ska teckna aktier i nyemissionen.