Skolan som Wonderville är i färd med att bygga ligger i Gamboula i Centralafrikanska Republiken. Kennet Båth, vd på Wonderville räknar med att skolbygget ska vara färdigt i december:
- Att rädda liv är viktigt. Men att skapa en rättvis och bra start med en skola som fungerar är också viktigt. Vi vill ge så många som möjligt i världen chansen till ett framgångsrikt liv långt ifrån fattigdom och tragik.

Bygget i Centralafrikanska Republiken är redan påbörjat och förväntningarna är stora på reklambyrån.
- Normalt arbetar vi med reklam och marknadsföring. Och egentligen är det en ganska ytlig och manipulativ värld. Därför är det oerhört skönt och känna att man verkligen gör något äkta. Något som gör skillnad för människor som behöver hjälp. Jag tror det är många människor i vår närhet som egentligen också vill vara med och känna samma sak som vi på Wonderville gör med det här projektet. Jag är till och med helt övertygad om det, säger Kennet Båth.

Byggprojektet presenterades först av Livgivande Företag som är en del av Evangeliska Frikyrkan. Både Kennet Båth och Magnus Berg, delägare i Wonderville, tyckte att projektet lät mycket intressant och nappade på förslaget. Skolan kommer att kunna ta emot 72 elever.
- Det är inget jätteprojekt, men det är en början. En start som känns otroligt skön att få vara en del av. Min förhoppning är att fler människor och fler företag ska känna som vi gör. Att allting är möjligt. Tänk om vi kan få den här bollen att fortsätta rulla. Tänk om 9 andra bolag också vill vara med. Det skulle bli 10 skolor och 720 elever, säger Kennet Båth.