Kanal 5:s humorserie "Partaj" har blivit en succé för kanalen tack vare träffsäkra parodier på kändisar, tv-serier och filmer.

I programmet på söndag ger man sig på reklambyrån Kings reklamsåpa för Ica med bland annat en gästande Ulf Lundell.

Det är ofta en del grova skämt om kända personer, är det några av dem som har hört av sig?
– Ja, fast de flesta är inte upprörda utan tycker att det är en kul grej eller kanske till och med smickrande. Att rasa mot att bli parodierad är ju lite 1997 dessutom, säger Kanal 5:s presschef Dan Panas.

Partaj satte tittarrekord i söndags, varför går det så bra för programmet?
– Det korta svaret är ju att det är ett jäkligt roligt tv-program och att Baluba och Partaj-gänget gör ett helt suveränt jobb. Det är så otroligt mycket skön energi i gänget och det smittar. Och nu är jag faktiskt inte subjektiv alls. Programmet fick ju faktiskt Kristallen-pris för några veckor sedan.

Se klippet exklusivt nedan.