Tobias Rydergren lämnade tjänsten som webbchef på Resumé år 2010 för att jobba som copywriter på Christina Salibas dåvarande pr-byrå Weber Shandwick.

Han lämnade det för jobbet som chefredaktör för Testfakta, men nu återförenas de två igen när Saliba rekryterar Rydergren till sin nya arbetsplats på pr-byrån Mindmakers PR.

– Tobias och jag har jobbat ihop tidigare och jag är glad över att vi nu kommer att jobba tillsammans igen. Jag har stor respekt för hans professionalism. Han är en mycket skicklig skribent och väldigt bra på medierelationer. Tobias blir en viktig medarbetare i att bygga Mindmakers, säger Christina Saliba i en kommentar.

För en knapp månad sedan gick Christina Saliba in som delägare i koncernbolaget BerntzonBylundSaliba som äger reklambyrån BerntzonBylund och pr-byrån Mindmakers.

Hon tillträdde nu i veckan och kommer att jobba som seniorkonsult samt att driva och utveckla BerntzonBylund och Mindmakers.

– Vi vill bygga Sveriges bästa PR-byrå för affärsdrivande kommunikation och Tobias blir med sin bakgrund en viktig person i det sammanhanget, säger Sara Möndell, vd på Mindmakers PR i en kommentar.

Tobias Rydergren börjar på Mindmakers PR i månadsskiftet och kommer bland annat jobba med deckarförfattaren Camilla Läckberg.