– V
i är mycket glada över att ta över ett så starkt varumärke. Allt om Resor passar in hos oss, det är en bred tidning som matchar vår målgrupp. Inför nästa år ökar vi utgivningstakten, så hos oss kommer Allt om Resor att bli en månadstidning igen, säger Anna-Clara Welander, chef för Expressen Magasin till Bonniers intranät.Åsa Rydgren, publisher för området Familj, Resa & Hälsa inom Bonnier Tidskrifter, lägger till:

– Det har varit väldigt roligt att arbeta med Allt om Resor, och det är en titel som verkligen uppskattas av sina reseintresserade läsare. Men tidningen har trots detta alltid varit lite av en främmande fågel jämfört med Bonnier Tidskrifters övriga utgivning, så nu när den får flyga vidare till Expressen är jag helt säker på att den kommer bli väl omhändertagen där också.

Allt om Resor hade 145 000 läsare enligt senaste Orbesto Konsument, vilket är en nedgång med 10 procent. Tidningen övergår till Expressen Magasin vid årsskiftet.