I o
ch med utnämnandet av Christina Karlsson Kazeem som ny vd för reklambyrån Hilanders stod klart att tidigare vd:n Peter Füle får gå.

– Peter har genomfört en stark omstrukturering av företaget och vidareutvecklat Hilanders erbjudande. Under hans tid har flera nya kunder tillkommit framförallt i Stockholm där företagets verksamhet har utvecklats snabbare. Jag vill passa på att tacka Peter för hans arbete att ta Hilanders dit det är idag, sa Yann Blandy, koncernchef på Intellecta som äger Hilanders. 

Peter Füle själv säger till Resumé att det var ett gemensamt beslut.

– Vi har gjort en hel del omstrukteringar på Hilanders samtidigt som vi har haft bra tillväxt på Stockholmskontoret. Det känns rätt att ledningen sitter där.

Hur känns det att lämna?
– Det är med blandade känslor. Jag tycker att vi har kommit en bra bit med omstrukteringsarbetet och jag kommer att sakna många trevliga medarbete och kunder. Jag känner att jag varit med om viktigt skede, samtidigt är det ett bra läge för mig att tacka och gå vidare.

Vad ska du göra nu?
– Det vet jag inte än. Jag ska ta lite ledighet och umgås med mina söner innan jag bestämmer något.

Peter Füle var vd på Hilanders i ett och halvt år. Innan dess var han byråchef för Hilanders i Malmö och har även varit på The Fan Club och Futurniture.