I p
raktiken betyder det att det i MSN:s shoppingkanal kommer att finnas ett urval av Traderas utbud av nya produkter från utvalda företag till försäljning.

Samarbetet med MSN är ett steg i att marknadsföra Traderas satsning på ett ökat utbud av nya produkter från olika företag som säljer via Tradera. Allt fler företag har börjat använda Tradera som en alternativ försäljningskanal vilket har lett till ett ökat utbud av nya produkter på sajten.

– Samarbetet med MSN innebär en ny marknadsförings- och försäljningskanal för oss där vi når nya användare utanför Tradera. MSN Shopping ger oss möjligheten att visa upp vårt nya utbud av nya produkter från olika företagsäljare på ett relevant och inspirerande sätt, säger Christina Kilström, marknadschef på Tradera i en kommentar.

MSN och Tradera kommer även att jobba med olika kampanjer och redaktionellt material för att lyfta fram utbudet i MSN Shopping.