rong>Martin Akander har en bakgrund som producent och redaktör på Strix
Television, men har sedan 2008 varit exekutiv producent på SBS TV. Han gjorde dock en kort sejour som exekutiv producent på Snowman
Productions under 2011.

Nu återvänder han till Snowman Productions i ny position som kreativ chef

– Jag håller Martin som en av de bästa i branschen i både innehålls- och
produktions-hänseende så jag är givetvis oerhört glad över att jag lyckats locka honom tillbaka till Snowman Productions! Med sin passion för TV och sin gedigna erfarenhet från både bredare underhållning som Robinson, Top Model och Vem kan slå Filip och Fredrik, och från spetsigare produktioner som Pensionärsjävlar, Betnér Direkt och Breaking News kommer Martin att göra vår starka utvecklingsavdelning ännu starkare, säger Pontus Gårdinger, vd Snowman Productions.

Martin Akander tillträder sin tjänst som kreativ chef 1:a november