Soc
iety 46 gjorde tillsammans med Åkestam Holst den globalt uppmärksammade kampanjen “The Sound of Football” som vunnit bland annat en Webby Award, Guldägget och flera andra internationella priser.

– Huvudorsaken till att jag har valt att ingå detta samarbete är Society 46 förmåga att skapa digitala lösningar som inte bara löser kommunikativa utmaningar utan verkligen påverkar konsumenter och förändrar hur de upplever varumärken. De har imponerat mig med deras kreativitet och tekniska kompetens. Vi ser med spänning fram mot hur deras innovationsförmåga kommer att hjälpa oss att fortsätta bygga relationer med vår målgrupp” säger Sofia Gullholm, Nordic Marketing Manager på Pepsi i en kommentar.

Som Resumé tidigare avslöjade knöt Society 46 nyligen till sig Naked-grundarna Fredrik Svensson och Johan Falk som storägare och de kommer nu att fortsätta att rekrytera för att hantera ett flertal nya projekt och kunder som är på väg in.