För ett år sedan skrev Resumé om hotbrev som skickats till flera unga kvinnor inom mediesfären, bland annat bloggarna Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och Tyra Sjöstedt samt Nöjesguidens chefredaktör Margret Atladottir.

Brevet innehöll sexuella anspelningar och dödshot. Bland annat stod det att brevskrivaren skulle ha sex med kvinnorna utan kondom och om de inte går med på det "blir det garanterad kroppsstyckning och då kommer jag steka brösten dina i smör å vad gott i sådana fall".

Som om det inte räckte hamnade Stockholmspolisens presstalesman Kjell Lindgren i blåsväder när han sa att bloggare bör vara mer försiktiga när det gäller att synas på nätet.

Mannen som skrev breven har nu gripits, skriver Göteborgs-Posten.
 Han ska ha jobbat ideellt för Socialdemokraterna och skickat breven i Göteborgs kommunalråds namn, Jonas Ransgård (M).

Mannen säger till GP att han erkänt allt för polisen och att han ångrar breven och "gjorde det under en period" när han "mådde dåligt."

Margret Atladottir, som var kritisk mot hur polisen hanterade dödshoten, kommenterar gripandet på sin blogg:

"Trodde faktiskt aldrig att det skulle klaras upp. De som har läst brevet (tyvärr då till exempel hela min familj) vet ju hur extremt sjukt formulerat det var, och även om jag aldrig tog hotet om att våldtas, styckas och ätas upp på allvar så blev jag såklart ledsen, arg, äcklad och orolig. Well, nu är det uppklarat och det var skönt."