Förra årets fick reklamfilmen "Some people have all the luck" för den norska banken DnB stor uppmärksamhet då den hade med Hollywood-stjärnan George Clooney.

Nu kommer uppföljaren.

Precis som tidigare är det regissören Martin Werner och produktionsbolaget Bacon som står bakom filmen tillsammans med den norska byrån Try/Apt.

När filmen hade premiär i Norge så skrev den norsk reklamhistoria då den var den enda reklamfilmen som visades under ett och samma reklamblock vilket aldrig har inträffat tidigare.

Denna gång så tar filmen oss både tillbaka tiden samt visar att både George och hans frus lycka fortsätter.

– Det är sällan man möter en annonsör, DnB, och en byrå, Try/Apt, som är så engagerade och fokuserade på att göra det absolut bästa de bara kan. Det är en sak att anlita George Clooney som nog är den finaste mannen man kan föreställa sig och en annan att låta honom få ett begränsat utrymme i filmen och istället investera så mycket i storytelling och i själva utförandet, säger Martin Werner till Resumé och fortsätter:

– Det är en gåva att folk har "balls" och som älskar våra medier i dessa tider. Att ha fått göra både den tidigare filmen "Some People Have All The Luck" och nu denna har rent ut sagt varit skitskoj!