Dela sidan:

Cecilia Strömmar började som seniorkonsult på Hero Kommunikation i onsdags. Hon har 15 års erfarenhet av kommunikationsbranschen och kommer närmast från arbetat som seniorkonsult med ansvar för corporate communication på Jung Relations och Star PR Group.

Dessförinnan var hon account director på Hill & Knowlton och Spider Relations. Hon har också varit informationsansvarig på Previa och ansvarat för internkommunikationen på ett Ericssonbolag.

– Vi är jätteglada över tillskottet. Vi har fokus på business to business-kommunikation och hon har precis den bakgrunden vi söker efter, säger Hero Kommunikations vd Carolina Anestam till Resumé.

Carolina Anestam har tidigare haft Cecilia Strömmar som kollega under tiden på Spider Relations. På Hero Kommunikation kommer den nya seniorkonsulten att jobba med kunder såsom Samhall, Stockholm Business Region och Widstrand Advokatbyrå.

– Vi är kända för att kombinera engagemang med affärsnytta. Rekryteringen har också en kulturmässig fördel. Vi valde henne både av personliga och professionella skäl, säger Carolina Anestam.


Dela sidan: