rong>Frida Wallberg anses vara Sveriges främsta kvinnliga boxare genom tiderna. Efter flera guld i SM, EM, NM och dessutom VM, lade Frida för några år sedan ner sin karriär efter en ryggskada och fick i samma veva barn. 2010 gjorde hon succécomeback och återerövrade strax därefter sin VM-titel, som hon vann redan som 18-åring.

Samarbetet med Stadium innebär att Frida Wallberg blir helsponsrad av SOC under det kommande året och kommer att dyka upp i flera aktiviteter både på Stadium.se samt i butik.

– Jag är supertaggad inför samarbetet med Stadium och ser det som en riktig utmaning. Jag är i mitt livs form och som SOC-ambassadör vill jag inspirera och motivera träningssugna svenskar i alla åldrar och former, säger Frida Wallberg i en kommentar.

Tidigare i höst har Frida Wallberg synts i Stadiums reklamkampanj för Training tillsammans med modeprofilen Sofi Fahrman, träningsbloggaren Kalle Zackari Wahlström och mammatränaren Olga Rönnberg.

– Vi är väldigt nöjda med att ha knutit en svensk idrottslegend som Frida till oss. Frida är både tuff och sympatisk samtidigt som hon är bäst i boxningsringen. Självklart vill vi ha henne knuten till Stadium och SOC. Vi har flera gemensamma projekt på gång tillsammans med Frida som vi kommer kunna berätta mer om under det kommande året, säger Petra Sjöstrand, presskontakt Stadium i en kommentar.