Det är idrottensaffarer.se som rapporterar att Svenska Spel har slutit sponsoravtal värda 200 miljoner kronor genom bland annat förnyade avtal med Svenska Fotbollförbundet, Föreningen Svensk Elitfotboll, Svenska Bandyförbundet, Svenska Innebandyförbundet, Svenska Handbollförbundet och Svensk Elithandboll

De rapporterar också att Svenska Spel går in som officiell partner till Friends Arena. De har tidigare haft ett liknande avtal med Råsunda.

– Vi kan ha spelbutiker och spelterminaler på arenan och teknologin är ju ypperlig vilket innebär att alla åskådare kan få trådlös uppkoppling via mobilen med allt vad det innebär för oss och spel, säger Johan Lindvall, varumärkeschef på Svenska Spel, till idrottensaffarer.se.

Svenska Spels avtal med Friends Arena sträcker sig till 31 december 2013. Tidigare har arenan slutit avtal med Samsung, Carlsberg och G4S.