Mer än ett år har gått sedan barnens favorit och programledare för SVT: "Wild Kids" samt chefredaktör för Kamratposten Ola Lindholm dömdes för ringa narkotikabrott.

I samband med en fotbollsmatch mellan AIK och Mjällby stoppade polisen programledaren eftersom de misstänkte att han var narkotikapåverkad.

Efter att det avslöjades att Ola Lindholms urinprov innehöll spår av kokain startade en intensiv bevakning från kvällspressens sida. Ola Lindholm drog sig undan och svarade kvällstidningarna och i synnerhet Expressens chefredaktör Thomas Mattsson med en kritisk bloggpost.

Nu står det klart att Ola Lindholm återförenats med SVT. Det skriver Expressen. Sedan en tid jobbar han med att utveckla nya och hemliga projekt på SVT Göteborg.
– Han och hans sambo har ju flyttat hit, till den här delen av landet. Vi är jätteglada för det, och vill ju förstås använda dem båda eftersom de är väldigt duktiga tv-arbetare, säger Christina Hill, programchef för underhållning och fakta på SVT i Göteborg till Expressen.