Som chef för Baluba Göteborg kommer Daniel Lägersten att ansvara för Baluba Göteborgs samtliga produktioner och utveckla talanger och idéer i västra södra Sverige.

Han kommer närmast från jobbet som Exekutiv Producent på SVT Göteborg och har bland annat jobbat med produktioner som
30 grader i februari, Starke man och Mot alla odds.

– Det finns mängder av talang och kunder i Göteborgsregionen, och genom att vi har fått över Daniel till Baluba har vi fått en fantastisk möjlighet att etablera Baluba på västkusten. Daniels erfarenhet och passion är en förutsättning för detta projekt och jag är otroligt glad och stolt över att han har blivit "balubian”, säger Balubas vd Erik Wahlberg.

Daniel Lägersten är förväntansfull inför det nya uppdraget.

– Jag ser fram emot uppdraget. Med Baluba i ryggen kan jag fokusera på att katalysera den kreativa kraft som finns i Göteborg och skapa det bästa innehållet som beställarna söker och bli den leverantör som gör skillnad, säger Daniel Lägersten