Nu
skjuter betal-tv-företaget Home Box Office, HBO, på sin lansering i Norden något, utan att ange ett nytt lanseringsdatum. Orsaken sägs vara att de vill kunna uppfylla alla förväntningar vid en lansering, rapporterar Reuters enligt SvD Näringsliv.

– Att vi skjuter på lanseringen något beror inte på något särskilt utan är helt enkelt för att vi vill uppfylla alla förväntningar, sa HBO Nordics chef Hervé Payan i ett uttalande till nyhetsbyrån.

HBO Nordic är ett samriskbolag mellan amerikanska HBO och svenskägda Parsifal International. HBO är bland annat känd för sina serier "Game of Thrones" och "Boardwalk Empire" och meddelade i augusti att en lansering i Norden skulle ske i mitten av oktober.

Sedan tidigare har konkurrenter som Netflix och MTG-ägda Viasat lanserat liknande tv-tjänster. Även aktörer som Pocket Entertainment och Magine har dykt upp på marknaden.