Lars Rundblom rekryterades som marknadschef och vice vd till Göteborgs-Posten 2001. Han har varit koncernchefen Tomas Brunegårds andreman och efterträdde denne som vd för GP 2005. 2010 gick han vidare till jobbet som marknadsdirektör på Stampen.

– Jag fyller 50 nästa år och vill förändra mitt liv. Jag har tre barn mellan 7 och 13 år och vill ha mer tid till familjen. Dessutom ska jag jobba halvtid med vårt familjeföretag, säger Lars Rundblom.

Lars Rundblom och hans bror äger 80 procent av Branäsgruppen, som är Sveriges näst största skidföretag med backar i Branäs, Kungsberget och Vallåsen.

– Jag kommer att sitta kvar i några av Stampens styrelser, men inte ha några konsultuppdrag. Jag är ordförande i Kållereds SK Fotboll, i Medieakademin och jobbar med Göteborgs filmfestival, förklarar Lars Rundblom.

– Dessutom ska min fru och jag ta emot ensamkommande flyktingbarn, vi går en utbildning nu och bor i Kållered inte långt från flyktingförläggningen.

Lars Rundblom lämnar Stampen någon gång under våren.