Pre
cis som att du går till ditt favoritcafé för att köpa kaffe att ta med dig så kan man nu göra det på Myrorna under kampanjens gång. Skillnaden är bara att man i stället för en pappmugg nu kan välja sin favoritkopp.

– Förutom en god kopp kaffe och en insats för miljön får du dessutom med dig en snygg kopp eller mugg hem, säger Lotta Kökeritz, varumärkes- och kommunikationschef på Myrorna i en kommentar.

Kampanjen fortsätter under Myrornas inarbetade koncept "Älska återanvändning" och kommer att kosta 10 kronor inklusive kopp eller mugg.

– Det är såklart en liten blinkning mot den rådande kaffe-kulturen, men samtidigt ett försök att få folk att reflektera kring hur vi konsumerar och vad begreppet återanvändning innebär, säger Anders Granberg, ad på Ruth som står bakom kampanjen.

Kampanjen genomförs i ett antal utvalda butiker runtom i landet med start vecka 44.