I Carolines Mode och Carolines World ingår bland annat en av de internationellt välkända streetstylebloggarna, Stockholm Streetstyle, med Caroline Blomst och Daniel Troyse.

Caroline Blomst är en inflytelserik svensk modeprofil. Hennes namn har internationell renommé en och hon har en stor, dedikerad läsekrets.

– Vi är väldigt glada över att vi tillsammans med Carolines Mode nu kan erbjuda våra kunder och partners en ännu starkare kombination av ökad räckvidd och relevans. Men, vi nöjer oss inte med det. Vi har redan långt gångna planer på att växa ännu mer tillsammans med några av de starkaste aktörerna inom mode online, skriver Magnus Fenger-Krog på Fashion Networks Europe i ett pressmeddelande.

Fashion Networks Europe har under sina varumärken, Nowmanifest och Freshnet, samlat flera internationella talanger inom mode online.


I Fashion Networks ingår bland andra Carolina Engman, Columbine Smille, Elin Kling, Bryanboy, Rumi Neely, Derek Blasberg, Anna Dello Russo och Industrie Magazine's blogg.

I dag har nätverket fyra sajter och ett etablerat samarbete med Conde Nast/Fairchild Fashion Media och Bloglovin. Med dessa i ryggen når Fashion Networks Europe närmare 700 000 unika besökare i veckan i Sverige och över 2 millioner internationellt.

– Vi kommer att fortsätta att aggressivt utveckla våra kanaler för att nå maximalt resultat för våra kunder, utan att förringa upplevelsen hos våra läsare. Relevans och räckvidd kan gå hand i hand. Samarbetet mellan Carolines Mode och Fashion Networks Europe är ett bevis på detta, skriver Christian Remröd på Fashion Networks Europe/Fairchild Fashion Media i ett pressmeddelande.