Dai
sy Display kommer att fungera som ett fristående varumärke inom Sticky Beat och ha ett eget team om sju personer som kommer att jobba med alla typer av annonser i alla digitala plattformar. Från idé, design, produktion, mätning till optimering och utbildning inom digital display.

– Display finns i princip alltid med i medieplaneringen av en kampanj. Våra kunder efterfrågar mer avancerade lösningar med funktionalitet, kreativa format och banners som fungerar som mindre kampanjsajter. Till vår stora glädje ökar också efterfrågan på att optimera och mäta effekterna av display. Med Daisy Display vill vi ta ett helhetsgrepp kring all displayproduktion, säger Camilla Nordgren, byråledare på Daisy Display.

Genom att tillhandahålla ett erfaret team kan Daisy Display erbjuda kvalitativ och effektiv display-produktion till bra priser och producerar allt från banners till enheter anpassade för smart phones, tablets, digitala reklamskyltar och Smart TV.

– Det här är ett viktigt steg för oss i att möta våra kunders och marknadens utveckling där vi ser ett stort behov av en fullservicebyrå inom display. säger Camilla Nordgren.


Bland Sticky Beat och Daisy Displays kunder finns reklambyråer samt marknadsavdelningar i Sverige och Norge som till exempel DDB, Garbergs, Daytona, Saatchi & Saatchi i Stockholm och Oslo, Spotify och Electrolux.