rong>Kristin Kaspersen, som nyligen avslöjades som ny programledare för Sjuans program "Biggest Loser" rasar i ett blogginlägg mot att hennes ansikte tydligen används i Facebook-reklam för bantningspreparat utan hennes tillstånd.

"Det visar sig att jag dyker upp på facebook förknippad med en länk gällande viktminskning, viktminskningspreparat och dieter. Det här har gjort mig oerhört ledsen och skitförbannad."

Hon skriver vidare:

"JAG HAR ALDRIG STÄLLT UPP PÅ ATT VARA ANSIKTE FÖR NÅGOT SÅDANT, SKULLE ALDRIG GÖRA. FINNS INGA PENGAR I VÄRLDEN SOM SKULLE FÅ MIG ATT STÄLLA UPP PÅ DET."

Kristin Kaspersen skriver att hon snart ska lämna in manus till en bok om träning, kost och hälsa där hon berättar hur illa hon tycker om olika dieter och preparat som ska få människor att gå ner i vikt.

"Bantningsdieter har förstört många år av mitt liv. Med anorexi i bagaget var det lätt att inspireras av bantningsmetoder och av de bilder som visades i samband med de. Jag ville ju se ut som de smala tjejerna på bilderna. Kunde inte se mig själv som jag var, att jag var unik och vacker precis för den jag är."

Hon skriver att hon just därför har tagit avstånd från allt som handlar om snabba dieter och att det just därför "gör så jäkla ont att kopplas ihop med länkar som har med viktminsknings dieter och preparat att göra."

Kristin Kaspersen uppmanar nu folk att ta bilder på länkarna och skicka till henne så att hon får bildbevis. Hon har redan kopplat in advokater.