Dela sidan:

Dis
ney XD lanserades i Norden som en kommersiell kanal år 2009 och i augusti i år introducerades reklam även på nordiska Disney Channel.

Nu öppnar Disney för ytterligare samarbetsmöjligheter för företag verksamma på svenska marknaden i och med att de lanserar ett lokalt reklamerbjudande på den svenska marknaden.  
 
Förutom lokal reklamtid kommer Disney även att erbjuda bredare företagssamarbeten och  sponsorskap kring de starkaste programmen, så som Phineas och Ferb och Disneys familjefilmer. 
 
– Genom satsningen öppnar vi för helt nya lokala samarbetsmöjligheter, både på reklamsidan  men också som del av större promotionsavtal. Givet tv-kanalernas position på marknaden  och vår starka resonans hos den mycket attraktiva målgruppen barnfamiljer, ska det bli  spännande att utvärdera möjligheterna för kreativa kommunikativa koncept tillsammans
med svenska partners, säger Casper Björner, vd, The Walt Disney Company Nordic i en kommentar.
 
Det lokala erbjudandet på tv-sidan är en del i en större långsiktig satsning för att förbättra det integrerade lokala reklamerbjudandet hos Disney i Sverige. Inom ramen för detta håller Disney även på att vidareutveckla samarbetsmöjligheterna på den svenska webben, disney.se, där bland annat en ny webb-spelare med förbättrade kommersiella möjligheter introducerades tidigare i år.


Dela sidan: