Dela sidan:

I den nya mixen på Vi Föräldrar ingår medarbetare som pappakrönikören Fredrik Backman, barnpsykologen Malin Bergström och barndietisten och matkreatören Sara Ask. Dessutom är Maria Zamore, journalist inriktad på barn och föräldraskap, fast reporter på redaktionen.

– Det känns fantastiskt att äntligen få realisera mina visioner om hur en modern, aktuell och trovärdig föräldratidning för alla småbarnsmammor och -pappor ska se ut, säger Louise Bratt Tidmarsh, nytillträdd chefredaktör på Vi Föräldrar, i en kommentar.
 
Nytt i tidningen är också fler Just nu-sidor med nyheter, spaningar och trender, fasta sidan Duellen där aktuella småbarnsföräldrar tycker till om brännande barnfrågor, och att Vi Föräldrars läsare kommer att synas ännu mer i tidningen.

Bakom nya formen står Vi Föräldrars ad Susanne Henriksson.

– Stilen har blivit mer unisex och det känns helt rätt eftersom våra läsare är både mammor och pappor. Jag har bland annat rensat bland färgerna och jobbat med mer svart, eftersom vi har så mycket gullighet i barnbilderna ändå, säger hon.Dela sidan: